Nieuws - Leerlingenraad 2020-2021

✍️De leerlingenraad 2020-2021 is gekozen! ✍️ Deze vier toppers hebben vandaag voor het eerst met elkaar vergaderd en ze hadden het gelijk druk. Zo hebben ze onder andere de uitslag van de leerling enquête besproken en een aantal punten uitgekozen waar ze mee aan de slag willen. Een voorbeeld van zo’n punt is: De juf/meester laat ons zelf werk kiezen. Dit punt scoorde lager en de leerlingenraad wil onderzoeken of kinderen hier behoefte aan hebben of hier tijd voor is en wat dan de dingen zouden kunnen zijn waar kinderen uit kunnen kiezen. Daarnaast hebben ze aan elkaar verteld hoe de sfeer in de klas en op het plein is en wat hun rol hierin kan zijn. Mooi om te zien dat ze zo'n actieve houding aannemen en er echt voor willen zorgen dat alle kinderen het hier prettig hebben of nóg prettiger dan het nu al is!

Geplaatst op: 26 Oktober 2020