Nieuws - Sinterklaas met de boot op school...

🎼Zie ginds komt de stoomboot... Gisteren kwamen de juffen en de meester erachter dat Sinterklaas en Zwarte Piet toch echt in de buurt van Haule moesten zijn, want er hing een cadeautje aan de voordeur met een gedicht voor de juffen en de meester. Bedankt hoor! Vanmorgen gebeurde er alweer iets geks; een leerling van onze school vond een pakje. Even dachten we dat het een pietenplaatje was, maar het bleek een kaart te zijn met een bericht erop. "Wij komen met de boot. Groeten Sint en Piet." Dat is een beetje gek, want waar moet die boot dan langs in Haule? De kinderen hadden bedacht dat het waarschijnlijk bij de ijsbaan zou zijn en net toen we er met z'n allen naartoe zouden gaan, kwam er een auto aan met een bootje erachter! En ja hoor, daar zat Zwarte Piet in. Sinterklaas mocht gelukkig in de auto! Wat fijn dat het ze toch nog is gelukt om bij school te komen!

Geplaatst op: 05 December 2018