Leerlingenraad 2019-2020

Verslagje maandag 28 oktober 2019

Mededeling:

• Er zijn nieuwe ballen besteld. Voor groep 7/8 twee ballen, voor groep 5/6 twee ballen en voor groep 3/4 twee ballen. Dit wordt op de ballen gezet en de kinderen zijn zelf verantwoordelijk voor hun ballen.
  • Niet alle kinderen zijn blij met de koptelefoons. Jullie mogen ook oortjes of koptelefoons van thuis meenemen, wanneer jullie dat fijner vinden.
  • Uit de leerling enquête kwam naar voren dat niet iedereen er wat van durft te zeggen wanneer iemand iets vervelends tegen je zegt. Toch kun je gewoon zeggen dat je het niet leuk vindt en vraag je of die persoon wil stoppen. Werkt dit echt niet, dan mag je altijd naar juf of meester.

Vragen aan de kinderen in de klas:

• We hebben €50,- . Jullie mogen op een briefje schrijven wat je daar graag van zou willen kopen. Daarna gaat de LR bespreken wat er aangeschaft wordt.
  • We hebben de uitslag van de leerling enquête besproken.

Een onderdeel scoorde wat lager:

Ik heb het naar mijn zin in de klas/op school.

Wat willen jullie graag veranderen/aanpassen om het nog leuker te krijgen op school?

• De school wil het plein opknappen. Wat zouden jullie graag willen op het plein?

De LR gaat vervolgens met de ideeën aan de slag.